Βασιλικός πολτός: To φυσικό δυναμωτικό που χρειάζεσαι

Από αρχαιοτάτων χρόνων ο βασιλικός πολτός χρησιμοποιούνταν ως φάρμακο για ποικίλες ασθένειες. Αργότερα, αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης, όταν παρατηρήθηκε η διαφορά ανάμεσα στη βασίλισσα μέλισσα και τις εργάτριες, όσον αφορά τη διάρκεια & τον τρόπο ζωής τους. Οι βασίλισσες δε γεννιούνται από διαφορετικά αυγά από τις υπόλοιπες μέλισσες. Το μοναδικο στοιχείο που τις διαφοροποιεί είναι η διατροφή τους. Αποτέλεσμα αυτής της διαφορετικής διατροφής είναι ότι οι βασίλισσες μέλισσες υπερέχουν στο μέγεθος (κατά 42% μέσο όρο), στη μακροβιότητα (ζουν κατά 40-50 φορές περισσότερο) & στην αναπαραγωγική δυνατότητα (γεννούν περισσότερα από 2.500 αυγά καθημερινά).

Η έρευνα για το βασιλικό πολτό κατέληξε σε πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα για αυτό το φυσικό δυναμωτικό. Ο βασιλικός πολτός είναι μία “βόμβα” θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλει ποικιλοτρόπως στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη του στην υγεία είναι η φυσική τόνωση & η ενέργεια που χαρίζει στον οργανισμό.

Ο βασιλικός πολτός μέσα από τον διατροφικό του πλούτο, διεγείρει συγκεκριμένες διαδικασίες στο σώμα, που οδηγούν στην τόνωση & την αύξηση της ενέργειας. Αρχικά, η πολύτιμη αυτή ουσία οξυγονώνει τα κύτταρα, αυξάνοντας τη φυσική αντίσταση στους σε εξωγενείς παράγοντες, που καταλήγουν σε εσωτερικές ανωμαλίες. Προσδίδοντας στο σώμα την αναγκαία του ισορροπία, ο βασιλικός πολτός:

Καταπολεμά την κόπωση

Χαρίζει ενέργεια, ισχύ & αντοχή

Ο βασιλικός πολτός λοιπόν είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που χαρίζει ενέργεια & τόνωση σε άτομα με εξαντλητική καθημερινότητα. Παράλληλα, είναι ιδανικό για αθλούμενους, που χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη αντοχή & ενέργεια, για να βγάλουν εις πέρας το συχνά απαιτητικό τους πρόγραμμα.

Δοσολογία

Ενήλικες

Ένα κουτάλι του γλυκού κάθε πρωί, κάτω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί

Παιδιά

Μισό κουτάλι του γλυκού κάθε πρωί, κάτω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί

Αθλητές ή Ασθενείς

Έως και 2 κουτάλια του γλυκού κάθε πρωί, κάτω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί

*Ο βασιλικός πολτός είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, απόλυτα αβλαβές, που δεν προκαλεί παρενέργειες και εθισμό.

**Η ισχύς του εξαρτάται από τη φρεσκάδα του & συντηρείται σε 5οC έως 6 μήνες.

*** Αλλοιώνεται από τον αέρα, το φως και τα μεταλλικά σκεύη.

****Σε περιπτώσεις χρόνιων ασθενειών να ερωτάται ο θεράπων ιατρός.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::