Καλά αναρρώνει ο Βασιλιάς Κάρολος μετά την επέμβαση

Η εγχείρηση πέτυχε κι ο Βασιλιάς Κάρολος αναρρώνει ομαλά αναφέρει πηγή της βασιλικής οικογένειας, λίγες ώρες μετά την επέμβαση για υπερπλασία του προστάτη στην οποία υποβλήθηκε ο Βρετανός μονάρχης.

Τον βασιλιά συνόδευσε η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, στην ιδιωτική London Clinic, στο δυτικό Λονδίνο, όπου νοσηλεύεται και η Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφότου υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Χαμογελώντας η Καμίλα είπε πως ο Κάρολος είναι «καλά», όταν αποχώρησε κάποιες ώρες αργότερα, και πηγή από τη βασιλική οικογένεια επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά.

«Ο μεγαλειότατος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις θερμές ευχές τους την τελευταία εβδομάδα και είναι χαρούμενος καθώς έμαθε ότι η διάγνωσή του έχει έναν θετικό αντίκτυπο στη δημόσια ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας», επισήμανε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωσε που εξέδωσε νωρίτερα.

Η κρατική Αρχή Εθνικής Υγείας (National Health Service- NHS) ανέφερε πως καταγράφηκε αύξηση 1.000% των επισκέψεων στον ιστότοπό της, όπου δίνονται συμβουλές για την υπερπλασία του προστάτη αφότου αποκαλύφθηκε η διάγνωση του Καρόλου.

Η πριγκίπισσα Κέιτ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του διαδόχου του θρόνου, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, η οποία πραγματοποιήθηκε «με επιτυχία» στις 16 Ιανουαρίου. Η 42χρονη πριγκίπισσα, άκρως δημοφιλής, ανέστειλε τις δημόσιες υποχρεώσεις της έως το Πάσχα.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, ο βασιλιάς την επισκέφθηκε προτού υποβληθεί στην επέμβαση για τον προστάτη.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::