Λείο μέτωπο χωρίς ρυτίδες έκφρασης: πώς θα το αποκτήσουμε;

Οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο δεν έχουν καμία σχέση με την ηλικία. Ωστόσο, όταν τις αποκτήσουμε είναι το πρώτο δείγμα ότι το δέρμα μας αρχίζει να χάνει τη νεανική του φρεσκάδα.

Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει κάποιου είδους θεραπεία, την οποία μετά την εφαρμογή της να δείχνεις ολόφρεσκος σαν βρέφος. Όμως υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και για να τις επιβραδύνεις, αλλά και για να τις «κρύψεις» κάπως. Στην περίπτωση που δεν έχεις, τότε θα τις αναγκάσεις να έρθουν πολύ αργότερα, και επίσης τα περισσότερα από αυτά σου κάνουν γενικότερο καλό και δεν ενισχύουν μόνο τη ματαιοδοξία σου.

Αντηλιακό

Ναι, αυτό το θαυματουργό πράγμα που σου προτείνουμε για τα πάντα, αλλά εσύ επιμένεις να το θυμάσαι μόνο στην παραλία, βοηθάει και στην περίπτωση του ζαρωμένου μετώπου. Αν το καλοσκεφτείς, είναι το πιο εκτεθειμένο σημείο του σώματός σου στον ήλιο, άρα δέχεται και μεγάλο μέρος επιβλαβούς ηλιακής ακτινοβολίας, αφυδατώνεται και καταστρέφεται επιδερμικά. Το αντηλιακό προσώπου λοιπόν είναι για όλο τον χρόνο, ειδικά αν περπατάς πολύ έξω, και μπορεί να σε κάνει νεότερο. Οι μικρές ρυτίδες μπορούν να εξαφανιστούν σχεδόν με τη χρήση του.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::