Λιάνα Κανέλλη για την υγεία της: “Γύρισα από την κόλαση”

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα ενημέρωσε με διαδικτυακό της κείμενο η Βουλευτής Λιάνα Κανέλλη. Όπως ανέφερε αναγκάστηκε να φορέσει μάσκα οξυγόνου και να εν συνεχεία να διασωληνωθεί, αφού προσβλήθηκε από βαριά πνευμονία από δύο διαφορετικούς ιούς.

«Γύρισα απ’ την κόλαση. Μια βαριά πνευμονία με δυο ιούς, την ατυχία μου μέσα, και κατέληξα διασωληνωμένη και στα όρια», έγραψε.

«Πάλεψα πολύ για μιαν ανάσα, κι εγώ κι οι γιατροί μου κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αλλά δεν φαντάστηκα ξύπνησα και το ρολόι δείχνει έναν αιώνα πίσω”, σημειώνει στο κείμενό της η Λιάνα Κανέλλη, εξηγώντας πώς ένιωσε όταν διάβασε ότι “στην Αλαμπάμα, το 2024, εκτελέστηκε θανατοποινίτης, ετών 58, με τη νέα “πειραματική” μέθοδο της… στέρησης της αναπνοής».

«Τρελάθηκα όταν το διάβασα. Προτίμησαν αυτή τη μέθοδο εκτέλεσης, γιατί δοκίμασαν πριν από δυο χρόνια ενέσιμο θάνατο, αλλά δεν έβρισκαν λέει την κατάλληλη φλέβα. Κοιτάζω τα δικά μου μαυρισμένα χέρια, φυσικά τραύματα ιατρικού πολέμου και αγώνα για τη ζωή, και μου τη βιδώνει που ξύπνησα και το ρολόι έχει πάει εκατό χρόνια τουλάχιστον πίσω, τόσο σαδιστικά ώστε η στέρηση αναπνοής να θεωρείται επιεικής εκτέλεση», τονίζει μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη.

“Δεν το χωράει ο νους μου ότι στον εικοστό πρώτο αιώνα γίνονται βασανιστικά πειράματα εκτέλεσης με αέριο, στα χνάρια του Μέγκελε, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα δακρυγόνα, τα χημικά κι όλα τα ωραία πολιτισμένα βασανιστήρια, με τα οποία αντιμετωπίζεται όποιος αντιστέκεται σ’ αυτούς που θέλουν τελικά να ελέγχουν την ανάσα του κόσμου όλου.

Εδώ πρέπει να θυμηθούμε πως η Αλαμπάμα είναι στις ΗΠΑ, και είναι οι ΗΠΑ που αποφασίζουν ποιες χώρες διατηρούν τη θανατική ποινή, και άρα είναι δικτατορικές και δεν εκδίδουν σε αυτές κρατούμενους. Όμως στο Ανώτατο Δικαστήριό τους με εννιά ισόβια μέλη οι Δημοκρατικοί εναντίον της θανατικής ποινής και τέτοιου είδους πειραμάτων είναι μόλις τρεις. Αν δεν ανοίξουμε τώρα τη συζήτηση για το πραγματικό μέλλον της ανθρωπότητας, τότε σύντομα θα ιδιωτικοποιηθεί η αναπνοή απ’ τους διαφεντευτές της κάθε Αλαμπάμα. Και το χειρότερο όλων είναι πως θα κατηγορούν την Τεχνητή Νοημοσύνη αυτοί που την εφοδιάζουν με όλες τις πληροφορίες του καπιταλισμού για προσοδοφόρα βασανιστήρια όπου Γης”.

 

Μοιραστείτε την ανάρτηση::