Οι πλούσιοι του πλανήτη δίνουν εκατομμύρια για να μη γεράσουν

Τζεφ Μπέζος και Μαρκ Ζούκεμπεργκ επενδύουν τεράστια ποσά όχι στην έρευνα κατά της γήρανσης, αλλά για να μη γεράσουν οι ίδιοι. Σκοπός τους είναι να παραμείνουν νέοι για περισσότερα χρόνια, αλλά και να παρατείνουν το προσδόκιμο της ζωής τους.

Ο Τζεφ Μπέζος επένδυσε το 2021 στην αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Altos Labs, η οποία ειδικεύεται στον “προγραμματισμό κυτταρικής αναζωογόνησης για την αποκατάσταση της υγείας και της ανθεκτικότητας των κυττάρων, με στόχο την αναστροφή της νόσου για να μεταμορφώσει την Ιατρική”.

Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ επενδύει τα επόμενα 10 – 15 χρόνια έως και 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια για τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας. Σκοπός είναι η “παρατήρηση, μέτρηση και ανάλυση οποιασδήποτε βιολογικής διαδικασίας σε όλο το ανθρώπινο σώμα, σε χωρικές κλίμακες και σε πραγματικό χρόνο”.

Μεγάλες επενδύσεις φέρονται να έχουν κάνει ο Λάρι Ελισον, οι συνιδρυτές της Google, Σεργκέι Μπριν και Λάρι Πέιτζ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ABC, οι δισεκατομμυριούχοι αναζητούν μια σειρά από εντυπωσιακές μεθόδους για να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής τους. Πώς θα το πετύχουν αυτό;

Όπως αναφέρεται, στο πεδίο της έρευνας, υπάρχουν εταιρείες οι οποίες διενεργούν ακόμη και μελέτες με μετάγγιση αίματος από νέους και υγιείς σε άτομα ηλικίας 35 ετών και άνω.

Ο βιοχάκερ Bryan Johnson ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να αντιστρέψει τη βιολογική του ηλικία.

Ο Bryan Johnson συμμετέχει σε ένα μακρύ και έντονο πειραματικό ιατρικό πρόγραμμα, ξοδεύοντας 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Στο πλαίσιο της θεραπείας, ακολουθεί αυστηρή δίαιτα ή χρησιμοποιεί το αίμα του γιου του, προκειμένου να κάνει το σώμα του όσο το δυνατόν πιο νέο.

Σύμφωνα με έρευνα, ακόμη και οι μέτρια πλούσιοι μπορούν να προσθέσουν 9 χρόνια στο προσδόκιμο ζωής τους, επομένως ο πλούτος και η υγεία συνδέονται σίγουρα. Για τους δισεκατομμυριούχους η διαφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::