Κάθε τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι συμμετέχουσες συμπλήρωναν ερωτηματολόγια που παρείχαν πληροφορίες σχετικά με τις διατροφικές τους συνήθειες. Στο τέλος της μελέτης, η υψηλότερη πρόσληψη φρούτων, λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως, ακόρεστων λιπαρών, ξηρών καρπών, οσπρίων και γαλακτοκομικών χαμηλών λιπαρών συσχετίστηκε θετικά με αυξημένες πιθανότητες υγιούς γήρανσης. Από την άλλη, η υψηλότερη πρόσληψη τρανς λιπαρών, νατρίου, ολικού κρέατος και κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος εμφάνισε αντίστροφη συσχέτιση.