Το χρονικό της υγείας του Βασιλιά Καρόλου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε παγκοσμίως η είδηση ότι ο Βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο, αλλά όχι από καρκίνο του προστάτη, όπως ανέφερε το ανακοινωθέν που εξέδωσε το παλάτι.

Το χρονικό των τελευταίων ημερών που οδήγησαν σ’ αυτή την ανακοίνωση έχει ως εξής:

17 Ιανουαρίου: Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοινώνουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για επέμβαση για διευρυμένο προστάτη την επόμενη εβδομάδα

26 Ιανουαρίου: Ο βασιλιάς Κάρολος λαμβάνει θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, μετά την εισαγωγή του στην Clinic London το πρωί. Η βασίλισσα Καμίλα λέει για τον σύζυγό της «τα πηγαίνει καλά»

29 Ιανουαρίου: Ο βασιλιάς Κάρολος παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από τρεις μέρες. Το Παλάτι λέει ότι θα πρέπει να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του «για να έχει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης»

31 Ιανουαρίου: Η βασίλισσα Καμίλα λέει ότι ο βασιλιάς Κάρολος «κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί» μετά την επέμβαση

4 Φεβρουαρίου: Ο βασιλιάς Κάρολος κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση συνοδεία της βασίλισσας Καμίλα στην εκκλησία στο Σάντρινγκχαμ, με τον Κάρολο να χαιρετά τους δημοσιογράφους

5 Φεβρουαρίου: Το Παλάτι ανακοινώνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά την πρόσφατη επέμβασή του και ξεκίνησε «θεραπεία». Ωστόσο δεν υπήρξε καμία λεπτομέρεια για τη μορφή του καρκίνου.

Ο μονάρχης ενημέρωσε ο ίδιος τα μέλη της οικογένειάς του, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, κάτι που αφορά τα παιδιά του, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, όπως και τα αδέλφια του, Άννα, Άντριου και Έντουαρντ.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε χθες από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο, προκειμένου να δει από κοντά τον Βασιλιά.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::