Γαστρεντερολόγοι αποκαλύπτουν το συστατικό που προσθέτουν στον καφέ τους για καλή υγεία του εντέρου

Οι περισσότεροι προσθέτουμε στον καφέ μας γάλα ή ζάχαρη προκειμένου να τον κάνουμε πιο εύγευστο. Ωστόσο, οι γαστρεντερολόγοι “χρησιμοποιούν” τον καφέ για να βελτιώσουν την υγεία του εντέρου τους προσθέτοντας ένα επιπλέον συστατικό.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Antioxidants‌, οι πολυφαινόλες μπορούν να μετριάσουν το οξειδωτικό στρες, να προωθήσουν τη βακτηριακή ποικιλομορφία στο έντερο και να βελτιώσουν τις ανοσολογικές αντιδράσεις του οργανισμού.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::