Γιατί απολαμβάνουμε το κάπνισμα μετά το σεξ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι καπνιστές θέλουν οπωσδήποτε να καπνίσουν μετά το σεξ;

Αφού διεξήγαγε μια μελέτη στην εφαρμογή κοινωνικής ψηφοφορίας Winq , ο διευθύνων σύμβουλος Lindsey Cummins διαπίστωσε ότι το 81% των τακτικών καπνιστών διαπιστώνουν ότι πάντα κάνουν ή / και λαχταρούν ένα τσιγάρο μετά το σεξ και το 58% από αυτούς λένε ότι αυτή είναι μια από τις αγαπημένες στιγμές τους για κάπνισμα.

Αλλά γιατί είναι αυτό; Η Kelly Connell, Sex Educator στο Naughty North, δίνει απαντήσεις

«Οι άνθρωποι καπνίζουν μετά το σεξ για μερικούς διαφορετικούς λόγους:

  1. Μετά τον οργασμό, το σώμα μας περνά σε μια ανθεκτική περίοδο όπου χαλαρώνει και το κάπνισμα βοηθά ένα άτομο να χαλαρώσει ακόμη περισσότερο.
  2. Μετά την περίοδο χαλάρωσης έρχεται η έξαψη. Το να προσφέρετε νικοτίνη στην κυκλοφορία του αίματος σας περιορίζει τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό. Αυτό θα σας δώσει μία ελαφριά έξαψη. Επειδή η καρδιά αντλεί αίμα λίγο πιο γρήγορα, μπορεί να μειώσει την ανθεκτική περίοδο και η επιθυμία να επιστρέψει πιο γρήγορα. Με άλλα λόγια, μπορεί να θέλετε ξανά σεξ νωρίτερα μετά το κάπνισμα.
  3. Μετά το σεξ, μερικοί άνθρωποι θέλουν να καθίσουν πίσω και να έχουν μια στιγμή περισυλλογής για να σκεφτούν τι ακριβώς συνέβη. Το κάπνισμα συχνά βοηθά τους ανθρώπους να εστιάζουν τις σκέψεις τους.
  4. Θα μπορούσε απλώς να είναι απλή συνήθεια. Εάν ένας καπνιστής δεν έχει καπνίσει για όλη τη διάρκεια του σεξ και ίσως για λίγο πριν, απλά λαχταρά τη νικοτίνη .

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μετά το σεξ

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Με τα προφανή οφέλη για την υγεία και το κόστος , είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Αλλά θα μπορούσε το ηλεκτρονικό να αντικαταστήσει τη λαχτάρα για το παραδοσιακό τσιγάρο μετά το σεξ;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα περιέχουν μια επιλέξιμη ποσότητα νικοτίνης, χωρίς τις χιλιάδες άλλες χημικές ουσίες που τη συνοδεύουν σε ένα τσιγάρο καπνού. Επίσης, επειδή είναι τόσο αποτελεσματικά, μπορούν να παράγουν την ίδια ποσότητα νικοτίνης με ένα παραδοσιακό τσιγάρο με λιγότερα ναρκωτικά. Επειδή το ηλεκτρονικό κάπνισμα μπορεί να σας δώσει παρόμοια απόλαυση, είναι μια απολύτως αποδεκτή λύση για να διευθετήσετε την ανάγκη μετά τη σεξ για νικοτίνη.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο φαίνεται ότι δεν είναι τόσο εθιστικό όσο το παραδοσιακό τσιγάρο. Αφού ρώτησαν τους ανθρώπους του Reddit αν το ηλεκτρονικό τσιγάρο μετά το σεξ ήταν τόσο καλό όσο ο καπνός μετά το σεξ, οι απαντήσεις φαινόταν να είναι ανάμικτες. Η πλειοψηφία, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι δεν λαχταρούν ένα ηλεκτρονικό μετά το σεξ, όπως και το παραδοσιακό τσιγάρο. Ωστόσο, εάν είναι λιγότερο εθιστικό, οι καπνιστές μπορούν να αποφύγουν το κάπισμα και να αποφύγουν έναν ερεθισμένο σύντροφο που παραπονιέται για μυρωδιά σαν τασάκι.

Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερη ώθηση προς την κατεύθυνση του ηλεκτρονικού αντί των παραδοσιακών, μάθετε ότι μπορούν πραγματικά να μειώσουν τις αρνητικές συνέπειες στη σεξουαλική ζωή σε σχέση με το παραδοσιακό τσιγάρο. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόνο δύο τσιγάρα μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική σας ζωή μειώνοντας τις πιθανότητες στύσης. Γι’ αυτό, αν είναι να καπνίσετε μετά το σεξ προτιμήστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::