Προς υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στο ΙΦΕΤ και το ΑΠΘ – Η συνάντηση στην 88η ΔΕΘ

Το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ Μ.Α.Ε.) συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό του εκθεσιακό χώρο, εντός του 14ου περιπτέρου, όπου βρίσκεται και το Υπουργείο Υγείας.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας ανάμεσα στη Διοίκηση του ΙΦΕΤ, με επικεφαλής τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Ελευθερία Τοκατλίδη, την Πρόεδρο, Νάντια Παπακώστα, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και τις πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, εντός της ΔΕΘ.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την επιβεβαίωση της πρόθεσης σύναψης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ερευνητικού Εργαστηρίου του ΙΦΕΤ και του ΑΠΘ, με σκοπό την αξιοποίηση της ακαδημαϊκής έρευνας στον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας.

Το A.Π.Θ. εκπροσώπησαν ο Πρύτανης, Χαράλαμπος Φείδας και ο αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Κυριάκος Υάκινθος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γ.Γ. Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπ. Υγείας, Άρης Αγγελής.

Η Ι.Φ.Ε.Τ ΜΑΕ συνεχίζει την πολιτική εξωστρέφειας, πάντα με το βλέμμα στην καινοτομία, καθώς αποτελεί το βραχίονα του Ε.Ο.Φ. και του Υπουργείου Υγείας που στηρίζει τον Έλληνα πολίτη με τις πιο καινοτόμες φαρμακευτικές θεραπείες, παρακολουθώντας στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις στην φαρμακοβιομηχανία.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::