Πρωτοβουλία του ΙΣΑ με τον ιατρικό κόσμο της ομογένειας για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας

Στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και του Προέδρου του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου Μελβούρνης, Μαρίνη Πιρπιρή, βρέθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της επιστημονικής συνεργασίας, καθώς και η προώθηση κοινών πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΙΣΑ.

Αυτές οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των αδερφοποιήσεων του ΙΣΑ με Ιατρικούς Συλλόγους Ελλήνων της Διασποράς, όπως εκείνοι της Μελβούρνης, της Νέας Υόρκης και του Βερολίνου.

Ο κ. Πιρπιρής ενημερώθηκε, επίσης, για το κοινωνικό έργο του Συλλόγου μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου, καθώς και για το γραφείο που έχει δημιουργήσει ο ΙΣΑ για τη στήριξη των Ελλήνων ιατρών της ομογένειας.

«Επικαιροποιήσαμε την αδερφοποίηση μεταξύ του ΙΣΑ και του Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου της Μελβούρνης και συζητήσαμε νέες κοινές δράσεις όπως το summer school των φοιτητών της Μελβούρνης, σε Αθήνα και Κω που γίνεται σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ιατρών.

Ενώνουμε τις δυνάμεις των Ελλήνων ιατρών ανά τον κόσμο, αναπτύσσουμε επιστημονικές συνεργασίες και εργαζόμαστε για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού της χώρας», ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::