Πότε πρέπει να πίνετε νερό για να χάσετε ένα κιλό το μήνα

Ένας γιατρός αποκαλύπτει ένα πολύ απλό κόλπο με το νερό, το οποίο μπορείτε εύκολα να εντάξετε στην καθημερινότητά σας για να βελτιώσετε άμεσα την εμφάνισή σας. Ακολουθώντας αυτήν τη συμβουλή, μπορείτε να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε μέχρι και ένα κιλό το μήνα.

Η απώλεια περιττών κιλών δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Κάποιοι καταφέρνουν να τηρήσουν μια συγκεκριμένη διατροφή και τρόπο ζωής, επιτυγχάνοντας ταχύτερη απώλεια βάρους, ενώ άλλοι αγωνίζονται για χρόνια χωρίς να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Birmingham αποκάλυψαν έναν απλό τρόπο να χάσουμε βάρος πίνοντας νερό!

Ξεχάστε τις αυστηρές δίαιτες, τα συμπληρώματα διατροφής και την έντονη άσκηση. Διάφορες έρευνες αναφέρουν ότι πίνοντας 500ml νερό μισή ώρα πριν από το γεύμα σας θα ενισχύσει τον μεταβολισμό σας, αλλά και θα βοηθήσει στην γενικότερη υγεία του οργανισμού.

Ειδικότερα οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Birmingham διαπίστωσαν ότι πίνοντας 500ml νερό πριν το γεύμα σας πιθανότατα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα κατέληξε ότι οι άνθρωποι που έπιναν 500ml νερού πριν από κάποιο γεύμα τους έχασαν 1,3 κιλά παραπάνω από τους ανθρώπους που δεν έπιναν.

Η Δρ. Helen Parretti, πρώην Κλινική Λέκτορας  στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, επεσήμανε ότι «η ομορφιά αυτών των ευρημάτων βρίσκεται στο πόσο απλά είναι». Αναφέρει ακόμα, πώς αν συνδυάσετε αυτή τη συνήθεια με τακτική άσκηση και μία ισορροπημένη διατροφή θα δείτε παραπάνω αποτελέσματα και στη ζυγαριά σας αλλά και στη γενικότερη υγεία σας.

Τέλος η διατροφολόγος Kelly Jones αναφέρει στη mirror πως το νερό είναι περισσότερο εργαλείο συντήρησης παρά ένα μαγικό κόλπο για την απώλεια βάρους.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::