Βρέθηκε ο τρόπος να τρώμε ό,τι θέλουμε και να μην παχαίνουμε

Η βιοχημικός και συγγραφέας Jessie Inchauspé ανακάλυψε έναν τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τρώμε ό,τι θέλουμε, χωρίς να επιφέρουμε ανισορροπία στα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα μας.

Όταν τρώμε τρόφιμα που αυξάνουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μας, αυτό οδηγεί σε αύξηση της ινσουλίνης, η οποία υπαγορεύει στο σώμα να αποθηκεύει ζάχαρη στο συκώτι και με τη σειρά του να παράγει λίπος από τυχόν περίσσεια ποσότητα. Ωστόσο, αλλάζοντας τη σειρά που καταναλώνετε τα τρόφιμα μπορείτε να εξομαλύνετε τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας, και αυτό μπορεί με τη σειρά του να βοηθήσει στην πρόληψη της αποθήκευσης υπερβολικού λίπους στο σώμα.

H Inchauspé το εξηγεί το πως λειτουργεί το κόλπο με περισσότερες λεπτομέρειες στο podcast και συζητά τη σημασία της εξισορρόπησης του σακχάρου στο αίμα μας για βέλτιστη υγεία.

«Όταν εξέτασα τα επιστημονικά δεδομένα, βρήκα όλες αυτές τις καταστάσεις και τα συμπτώματα που συνδέονται με τις αυξομειώσεις [της γλυκόζης] και ανακάλυψα αυτούς τους καταπληκτικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τρώμε ό,τι αγαπάμε, αλλά χωρίς να δημιουργήσουμε αυτές τις ανισορροπίες», υποστήριξε.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::