Κυκλοφορεί ψευδεπίγραφος μετρητής σακχάρου λέει ο ΕΟΦ

Προσοχή ζητά από τους ασθενείς ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων σχετικά με ψευδεπίγραφο μετρητή σακχάρου που κυκλοφορεί στην αγορά και υποτίθεται ότι παράγεται από την εταιρία Roche.

Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) εφιστούν την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνουν αναλυτικά τα εξής:

“Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος ‘ACCU-CHEK μη επεμβατικός μετρητής γλυκόζης σακχάρου’ με ψευδή παρουσίαση ότι είναι κατασκευής του Ομίλου ROCHE, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως συσκευή μη επεμβατική για τη μέτρηση του σακχάρου στο αίμα.

Το εν λόγω προϊόν που διαφημίζεται και διακινείται στη χώρα μας ως ‘ACCU-CHEK’, διαδικτυακά μέσω διαφόρων ιστοσελίδων, όπως www.kioltech.shop/bg, www.fnastypl.monster παρανόμως, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του ή τη διακίνησή του στην ελληνική αγορά είναι άγνωστη.

Επισημαίνεται ότι το προϊόν ουδεμία σχέση έχει με τα προϊόντα της σειράς ‘ACCU CHEK’ που διακινούνται στην ελληνική αγορά από την ετ. ROCHE DIAGNOSTICS HELLAS.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην αγορά και χρήση του εν λόγω προϊόντος”.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::