Οχτώ βότανα που μας απαλλάσσουν από τις τοξίνες

Μπορεί η κόπωση, η αδυναμία συγκέντρωσης, η δυσκολία στον ύπνο, η κακή μνήμη και οι επίμονοι πονοκέφαλοι να είναι ένδειξη διαταραχής του ανοσοποιητικού και είναι απαραίτητη μια καλή αποτοξίνωση. Αυτό μπορεί να γίνει με οχτώ “θαυματουργά” βότανα που προσφέρει η φύση.

Τα 8 βότανα που προσφέρουν φυσικό detox 

Μπορεί να μην τα έχεις ακούσει ποτέ, μπορεί και να τα χρησιμοποιείς στο λεξιλόγιό σου, αλλά ίσως ποτέ μέχρι τώρα δε γνώριζες για την ευεργετική δράση των παρακάτω βοτάνων:

1. Αγιάγκαθο: Βελτιώνει την πέψη και υποστηρίζει την αποτοξίνωση του δέρματος.

2. Κόκκινο τριφύλλι: Καθαρίζει το αίμα, την επιδερμίδα και τους νεφρούς.

3. Κολλιτσίδα: Αποτοξινωτικό, αντιοξειδωτικό, διεγείρει τη λεμφική αποσυμφόρηση και τις ηπατικές λειτουργίες.

4. Λάπαθο: Ανοσοδιεγερτικό, διουρητικό και απαλό καθαρτικό για καθαρισμό του εντέρου.

5. Νεροκάρδαμο: Χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και ξενοοιστρογόνα αλλά και για τις αποκαταστατικές του ιδιότητες.

6. Τούρκικο ραβέντι: Παρέχει αποτοξίνωση και υποστήριξη του πεπτικού συστήματος, του παχέος εντέρου, του ήπατος, του αίματος.

7. Φτελιά: Καταπραΰνει την πεπτική οδό.

8. Φύκι kelp: Προωθεί την υγιή εντερική λειτουργία και τη λειτουργία του θυρεοειδούς.

Τα θετικά της αποτοξίνωσης με βότανα 

Επιλέγοντας να προσφέρεις στον οργανισμό σου το δώρο της φυσικής αποτοξίνωσης, θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα τα πλεονεκτήματα που φέρει μαζί της:

• Αποσυμφορεί το λεμφικό σύστημα και μειώνεται η κατακράτηση υγρών.
• Ενεργοποιείται το ανοσοποιητικό σύστημα.
• Προωθείται η απομάκρυνση των αποβλήτων μέσω των νεφρών, του δέρματος και των βλεννογόνων.
• Αποβάλλονται τοξίνες, βαρέα μέταλλα, ακτινοβολία και ορμόνες.
• Χαρίζει εξτρά ενέργεια και καλή διάθεση.
• Βελτιώνει τη λειτουργία της πέψης.
• Οδηγεί σε ποιότητα ύπνου.

All in one

Το καλό νέο είναι ότι το κάθε βότανο χωριστά έχει αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες που μόλις διάβασες παραπάνω. Το καλύτερο, όμως, νέο είναι ότι υπάρχει τρόπος τα βότανα αυτά να ενοποιηθούν σε μία ουσία, λειτουργώντας συνεργατικά και ακόμα πιο αποτελεσματικά για την αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

• Τι να κάνεις: Επίλεξε μια φυσική οργανική φόρμουλα βοτάνων πουκαθαρίζει καλά τον οργανισμό σου  λειτουργώντας ως εξής: Απευθύνεται σε όλα τα οργανικά συστήματα, λειτουργεί συνεργατικά με τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο, επιταχύνει τις αποτοξινωτικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται από τη λέμφο και το ήπαρ και βοηθά στην αποβολή των τοξινών μέσω όλων των οδών απέκκκρισης. Παράμεινε δυνατή και υγιής απορρίπτοντας ψευδοδιατροφικά trends και μύθους επιλέγοντας φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του οργανισμού σου και, πάνω απ’ όλα, μαθαίνοντας να τον ακούς.

 

Μοιραστείτε την ανάρτηση::