Σε λειτουργία τα ηλεκτρονικά ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις σε δημόσιες δομές

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες έθεσαν σε εφαρμογή το Υπουργείο Υγείας και η Η.ΔΙ.Κ.Α. προκειμένου για τη διευκόλυνση των ασθενών. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις, εκτός από τον προγραμματισμό ιατρικών συνεδριών.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.finddoctors.gov.gr, να πραγματοποιήσουν είσοδο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους στο taxisnet και τον ΑΜΚΑ, και να προχωρήσουν στην επιλογή «Νέο Ραντεβού για Εξετάσεις». Στη συνέχεια, μπορούν να αναζητήσουν το επιθυμητό ραντεβού βάσει ημερομηνίας και νομού, να επιλέξουν την κατάλληλη δομή και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί.

Με την επιτυχή δέσμευση του ραντεβού, και εφόσον έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις, θα λάβουν ένα SMS και/ή email με όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού.

«Από χθες ξεκίνησε η εφαρμογή της χρέωσης του 1€ για όλες τις αιματολογικές εξετάσεις στα ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα. Από χθες λοιπόν εργαστήκαμε σκληρά και ανεβάσαμε στην ειδική πλατφόρμα, τη νέα διαδικτυακή υπηρεσία, με την οποία όποιος χρειάζεται αιματολογικές εξετάσεις, μπορεί να κλείσει ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού στην πλησιέστερη σε αυτόν Δημόσια Δομή. Δείτε το βίντεο και πόσο εύκολο και γρήγορο είναι. Εκεί που η Αντιπολίτευση βρίσκει ευκαιρία για γκρίνια, εμείς βρίσκουμε ευκαιρία για λύσεις» γράφει στη λεζάντα.
Μοιραστείτε την ανάρτηση::