“Οργιάζουν” τα Μέσα για την υγεία της Κέιτ

Και ενώ σήμερα αναμένεται να χειρουργηθεί ο Βασιλιάς Κάρολος, το γεγονός ότι το παλάτι δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλεντον, κάθε μέρα και ένα νέο σενάριο εμφανίζεται από τα βρετανικά Μέσα.

ο παλάτι διαμηνύει πως η χειρουργική επέμβαση ήταν προγραμματισμένη, όμως η πριγκίπισσα είχε κανονίσει πάρα πολλές υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα που τώρα ματαιώνονται. Πηγή κοντά στο παλάτι, ανέφερε για πρώτη φορά την λέξη «υστερεκτομή», «φουντώνοντας» τα σενάρια για επιπλοκές στη μετεγχειρητική περίοδο. Η βασιλική οικογένεια αναφέρει πως η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Την ίδια ώρα, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται και με τον βασιλιά Κάρολο που θα υποβληθεί εντός της εβδομάδας σε θεραπεία για υπερπλασία προστάτη. Από το παλάτι επισημαίνεται πως πρόκειται για μια διορθωτική διαδικασία, με δημοσιογράφους ωστόσο να υποστηρίζουν ότι η επέμβαση έχει ήδη γίνει, επιτυχώς. Προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει και η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, η οποία διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος, μήνες μετά τη μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη για καρκίνο του μαστού.

 

Μοιραστείτε την ανάρτηση::