Το ελληνικό ελαιόλαδο στο μικροσκόπιο των μεγαλύτερων πανεπιστημίων της Αμερικής

Στο μικροσκόπιο των τριών μεγαλύτερων πανεπιστημίων της Αμερικής έχει μπει το ελληνικό ελαιόλαδο, αφού όπως υποστηρίζουν μπορεί να αποτελέσει τη βάση για πολλές νέες θεραπείες και κυρίως τη θεραπεία του Αλτσχάιμερ.

Auburn, Τemple και Yale School of Public Health διενεργούν κλινική δοκιμή με τον τίτλο “EVOO for Brain Health”, με θέμα την επίδραση το υψηλά φαινολικού ελαιολάδου σε γονιδιακές και μεταβολικές αλλαγές, σε υγιή άτομα, με οικογενειακό ιστορικό της νόσου Αλτσχάιμερ.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά, από τους ερευνητές των Αμερικανικών πανεπιστημίων, είναι το “Plus Health Green Evoo” των “βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου”, υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιοκανθάλη.

“Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “Plus Health Green Evoo”, είναι ένα πολυποικιλιακό ελαιόλαδο εξειδικευμένης παραγωγής, προερχόμενο από πέντε διαφορετικές ποικιλίες ελιάς, με περιεκτικότητα 977 mg/Kg ελαιοκανθάλης, ποσοστό που υπερβαίνει κατά 720% το μέσο όρο δειγμάτων διεθνούς δειγματοληψίας ελαιολάδων (135 mg/Kg), που συμπεριλήφθηκαν και σε μελέτη, που πραγματοποιήθηκε και στο Πανεπιστήμιο Davis, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής”, μας λέει ο κ. Γ.Σακελλαρόπουλος.

Μοιραστείτε την ανάρτηση::